تزئین اتاق کودک

تزئین اتاق کودک باید مهیج و فانتزی باشد. اولین چیزی که باید در دکوراسیون بندی اتاق کودکتان به آن توجه داشته باشید، این است که این تزئینات باید مطابق با سن و روحیه کودکان تان انجام گیرد. 

نباید اتاق فرزند ۳ ساله تان را مثل اتاق دختر ۱۳ ساله تان تزئین کنید. البته منظور این نیست که باید هر سال با بالا رفتن سن فرزندتان تزئین اتاق او را به هم بزنید. منظور این بود که باید اتاق کودکان را با توجه به گروه سنی آنها دکوربندی کنید. 

رنگ های متناسب برای اتاق کودک 

ببینید کودکتان به چه رنگی علاقه دارد. اگر هنوز سنش به حدی نرسیده که بتواند به خوبی صحبت کند، یک جعبه مداد رنگی در جلویش بگذارید تا خود یکی از رنگ ها را که دوست دارد انتخاب کند. کودکان بزرگتر خود می توانند به شما بگویند که دوست دارند اتاق شان چه رنگی باشد. یادتان باشد که اولویت با علاقه خود بچه هاست. 

سعی نکنید مدل و رنگ دلخواه خودتان را به زور به بچه ها تحمیل کنید. شخصیت آنها از همین سنین شکل می گیرد و اتاق شان می تواند آینه خوبی برای نشان دادن شخصیت شان باشد. البته منظورم طرح و رنگ های غیرمعقول آنها نیست. باید محدودیت تعیین کنید اما باز آنها را در انتخابشان آزاد بگذارید. 

اتاق کودکتان را با ابتکار تزئین کنید. 

از تخیل و ابتکارتان استفاده کنید و از کودکتان نیز برای رنگ کردن اتاق ها کمک بخواهید. دیوارهای اتاق می تواند به طرز مبتکرانه یی با نقاشی های کودکتان تزئین شود. می توانید از آلبوم ها و عکس های ویژه در مجلات و اینترنت در این زمینه کمک بگیرید. دکوپاژ نیز برای خلق یک اتاق رویایی و خاص برای کودکتان کار جالبی است. 

 مبلمان اتاق کودک 

با وجود طراحی های جالب و خاص برای مبلمان اتاق کودک موجود در بازار، کار شما کمی ساده تر شده است. می توانید اتاق دخترتان را مثل اتاق پرنسس ها صورتی و رمانتیک تزئین کنید. می توانید اتاق پسرتان را شکل قهرمانان یا اتومبیل سواران طراحی کنید که مثلاً تختخوابش به شکل ماشین مسابقه باشد. یا بسیاری طرح های دیگر که مطابق با علاقه و روحیه کودکتان نیز باشد. دقت کنید که بسیاری از اثاثیه اتاق را خودتان نیز می توانید بسازید. پس زیاد تو خرج نمی افتی 

دکوراسیون اتاق نوزاد 

همانطور که می دانیم بچه دار شدن یکی از شیرین ترین لذت هایی است که هر فرد می تواند در زندگی خود طعم آن را بچشد. و آماده کردن اتاق نوزاد هم به نوبه ی خود کار جالبی است اما هزینه های آن قدری بالاست. در اینجا مثلاً می توانیم تا حدودی بودجه هزینه ای را پائین بیاوریم. مثال: لازم نیست همه چیز را نو بخریم،‌ چون قرار است برای مدت کوتاهی از آنها استفاده کنیم می توانیم انواع دست دوم آنها را پیدا و خریداری کنیم که از نظر هزینه خیلی مقرون به صرفه است. و برای اتاق نوزاد وسایل اضافی نخریم. چون گاهی والدین اینقدر هیجان زده می شوند که نمی دانند چه چیزهایی بخرند. 

لیستی از وسایل ضروری اتاق نوزاد: 

دستگاه تهویه ی هوا،‌گهواره، تخت، صندلی و میز،‌کمد لباس به همراه چئدکشو و اسباب بازی و آویز برای بالای تخت، تشک راحت و چند ملحفه تمیز و نو،‌کالسکه و سطل زباله در دار البته برای پوشاندن کف نیز فرشی را انتخاب کنید که از نخ های طبیعی درست شده باشد و کمتر مواد شیمیایی در آن به کار رفته باشد. 

البته جنسیت در دکور خیلی مهم است. مخصوصا در چیدمان دکورها. البته اگر نوزاد ما در اتاق خود تنها نباشد و در اتاقی باشد که خواهر یا برادر بزرگتری داشته باشد بهتر است دکوراسیونی را انتخاب کنید که مناسب هر دو باشد و می توانید نوعی فضای اختصاصی برای هر یک داخل همان اتاق فراهم آورید. البته در این مورد اگر قدری آینده نگری هم به خرج دهید بد نیست . 

همانطور که گفتیم در حین دکوراسیون اتاق نوزاد باید ذهنتان را روی نکات بیشماری متمرکز کنید. اما یک قانون طلایی وجود دارد که نباید آن را هیچ وقت فراموش کنید که در عین زیبایی اصل سادگی را فراموش نکنید و چیدمان اتاق کودک باید راحت باشد تا هم شما و هم کودک از بودن در آن لذت ببرید.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − شش =