۱۲ نکته برای سفرهای نوروزی با نوزاد

  1. صندلی کودک شما ایمن باشد.

مطمئن شوید که سایز صندلی کودک شما درست است و به درستی نصب شده است. تنها ۸۰% از صندلی بچه‌ها به درستی نصب می‌شوند.

۲. بسته‌بندی

آماده کردن خود به وسیله بسته‌بندی همه غذاهایی که ممکن است به آنها احتیاج داشته باشید، مرتب کردن اسباب‌بازی‌ها، کتاب‌ها و سایر مواردی که کودک شما به آنها وابسته است، نگهداری از یک بچه شلوغ را ممکن می‌کند. به این موارد آوردن موسیقی‌های مورد علاقه او یا سی‌دی‌های آهنگ‌های شاد مهدکودک را نیز اضافه نمایید. یک چک لیست بسته‌بندی در دست داشته باشید.

۳.در زمان مناسب خانه را ترک کنید.

در صورت امکان هنگامی‌که بیشترین احتمال وجود دارد که بچه‌ها در طول مسافرت خواب باشند، رانندگی کنید.

۴. اسباب‌بازی‌های نرم

تنها اسباب‌بازی‌های نرم و مناسب را با خود بیاورید. کارشناسان می‌گویند: در طول یک حادثه هر چیزی در ماشین به یک سلاح تبدیل می‌شود به دلیل اینکه در سفر سرعت حرکت بالا است. به کودک خود وقتی در خودرو است، اشیای سنگین از قبیل قطار اسباب‌بازی سنگین یا اسباب‌بازی‌هایی با لبه‌های تیز ندهید، یا خرید اسباب‌بازی‌هایی که به صندلی کودک متصل می‌شوند را در نظر بگیرید.

۵. فضای زیادی را برای دیدن کودک در نظر بگیرید.

آیینه‌های اضافی که در شیشه جلوی اتومیبل قرار می‌گیرند و به شما اجازه می‌دهند کودکتان را در صندلی عقب ببینید را تهیه نمایید. می‌توانید سیگنالهای بدن او را بخوانید (متوجه شوید) و فعالانه به آنها پاسخ دهید. اگر امکان دارد دیگر افراد بزرگسال را نیز با خود به مسافرت بیاورید. برای مسافرت‌های طولانی‌تر این کار نه تنها امیدوارکننده است، بلکه برای مسافری که به جمع شما اضافه شده (و وظیفه اصلی او نگهداری از کودکی است که در صندلی کودک محصور شده است) نیز سبب امنیت می‌شود.

۶. جعبه کمک‌های اولیه

گذشته از تعداد زیاد پوشک، اسباب‌بازی، اسنک (غذاهایی که سریع آماده می‌شوند)، باید جعبه کمک‌های اولیه را نیز برای نیازهای کودک خود فراهم کنید. این جعبه بر اساس چگونگی نیازهای کودک و سن او تغییر خواهد کرد و باید شامل وسایل ضروری و ملزوماتی از قبیل: انبرک، قیچی، قطره چکان پزشکی، دستکش یکبار مصرف، ضدعفونی‌کننده دست، باند، گاز و نوار چسب باشد.

۷. نگرانی‌های پزشکی

همچنین باید داروهایی برای تب و درد از قبیل قرص‌های استامینوفن، آلرژی، سرفه و سرماخوردگی (بسته به سن)، قطره‌های بینی نمکی، شربت آلرژی ( برای بچه‌های بالاتر از شش ماه)، داروهایی برای اسهال و یبوست و کرم‌ها و پمادهای اولیه و اصلی از قبیل کرم بثورات جلدی پوشک، پماد ضد باکتری، کرم هیدروکورتیزون، ژل آلوئه ورا برای آفتاب سوختگی و قرص حشرات که برای جلوگیری از گزش آنها استفاده می‌شود را همراه داشته باشید.

۸. شماره‌های اضطراری و مدارک

دفتر یادداشت همراه شما باید شامل شماره تلفن دکتر مخصوص کودکتان، کارت بیمه درمانی، سوابق پزشکی کودک (نام همه داروهایی که کودکتان مصرف می‌کند، سابقه آلرژی، جزییات بیماری‌های مزمن و غیره) باشد.

۹. غذا و نوشیدنی

از تغذیه فرزندتان هنگامی که روی صندلی کودک قرار دارد خودداری کنید. در نظر داشته باشید بچه‌ها به سرعت خفه می‌شوند حتی زمانی که در شیشه یا بطری مایعات می‌نوشند. هنگامی‌که کودک آماده است چیزی بخورد یا احتیاج دارد چیزی بنوشد بهتر است اتومبیل را به کنار جاده متوقف کنید.

۱۰. نگاه کنید چه می‌خورید.

مثل همیشه، از داروهایی که ممکن است به توانایی شما در رانندگی آسیب بزنند، اجتناب کنید مانند داروهای آلرژی و یا قرص‌های خواب‌آور.

۱۱. آرامش خود را حفظ کنید.

کلید موفقیت در مسافرت جاده‌ای آرام بودن است. هرگونه ایجاد تنش در ماشین به استرس کودک منجر می‌شود. گرفتن حق مسئولیت کودکان ابتدا از گرفتن حق از خودتان شروع می‌شود. اگر کودک شما دچار اضطراب شده است، اجازه ندهید این امر باعث اضطراب شما نیز شود.

۱۲. مسافرت خارجی

تصادفات جاده‌ای عامل شماره یک مرگ در تعطیلات هستند، هم در خانه و هم در خارج از کشور. بعد از یک پرواز طولانی هنگامی که خسته هستید و احساس سرگیجه دارید برنامه‌ریزی نکنید. ممکن است از طرف اشتباه جاده رانندگی کنید پس از جاده‌های آشنا که ایده‌آل شما و شناخته شده هستند بروید.

?منبع: سایت مادر و کودک

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 5 =